Vacatures bedrijfsgezondheidszorg

Voor een waardevolle baan in de bedrijfsgezondheidszorg bent u bij ons aan het goede adres. Wij bemiddelen in alle vacatures binnen dit vakgebied. Uiteenlopend van basisartsen, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en keuringsartsen tot arbeidsdeskundigen, casemanagers, employability coaches, leefstijlcoaches en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Bekijk onze actuele vacatures.

Vacatures zorg

Ligt u hart bij de zorg? Wij zoeken graag met u naar de juiste match. Onze opdrachtgevers zijn actief aan de sociale kant van de zorg en bieden een diversiteit aan vacatures. Denk bijvoorbeeld aan huisartsen en artsen in de verslavings-, gehandicapten- of jeugdzorg, maar ook aan GZ-psychologen en psychiaters. Het betreffen zowel basisartsen, AIOS als specialistenfuncties. Bekijk onze actuele vacatures.

Vacatures management

Uitdagende banen die er maatschappelijk toe doen, dat is het type managementfunctie waarin wij bemiddelen. Wilt u ook het verschil maken? Bekijk onze actuele vacatures.

Informatie en solliciteren

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij het vinden van de juiste match? Wij staan altijd open voor een goed gesprek. Bel ons op 010 – 28 66 585 of stuur een mail naar info@activehealth.nl. Direct solliciteren op een vacature of open sollicitatie kan 24 uur per dag via ons sollicitatieformulier.