Bevlogen hands-on jobcoach (ZZP) – Landelijk –

Introductie

Is het meenemen van medewerker en werkgever in praktische oplossingen voor een duurzame werkhervatting bij jou in goede handen? Krijg jij energie van resultaatgerichte coaching? En is handelen als een proactieve spin in het web jouw tweede natuur? Dan ben jij de jobcoach die CS Works Employability zoekt!

Organisatie

Op proactieve wijze adviseer en ondersteun je medewerkers, leidinggevenden en HR bij het denken in mogelijkheden en praktische oplossingen. Dit alles met als doel een positief toekomstperspectief te creëren voor de kwetsbare doelgroep die je bediend. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen kandidaten, waarbij je ook altijd aandacht besteedt aan iemands leefstijlsituatie. Dankzij jou wordt er via een integrale aanpak gestuurd op duurzame inzetbaarheid.

Functie

Op proactieve wijze adviseer en ondersteun je medewerkers, leidinggevenden en HR bij het denken in mogelijkheden en praktische oplossingen op het gehele terrein van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit alles met als doel een positief toekomstperspectief te creëren en verzuimreductie, schadelastbeperking en gezondheidsbevordering te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen re-integratie-, outplacement-, loopbaan- en/of jobcoachingstrajecten waarbij je ook altijd aandacht besteedt aan iemands leefstijlsituatie. Dankzij jou is niet alleen ieder traject ‘UWV proof’ maar wordt er via een integrale aanpak gestuurd op duurzame inzetbaarheid.

Functie eisen

Het CS Works team Employability zoekt een enthousiaste collega die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe jobcoach:
• Is proactief, organisatiesensitief, resultaatgericht, flexibel en praktisch in denken en doen.
• Combineert zijn/haar sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact.
• Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen.
• Beschikt over een afgeronde HBO opleiding met een psychologie, HR, medisch, en/of
gezondheid c.q. vitaliteit profiel aangevuld met relevante cursussen.
• Heeft kennis van actuele wet- en regelgeving sociale zekerheid – met name van de Participatiewet, Wajong en WWB – en heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
• Is Noloc, CMI of Nobco gecertificeerd en bezit een geldig rijbewijs (B).
• Bij voorkeur woonachtig Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht

Aanbod

Het CS Works Employability team zoekt een enthousiaste collega die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe Jobcoach:
• Leuke, uitdagende trajecten en activiteiten waar je als jobcoach al jouw kennis en kunde kwijt kunt om bij je eigen kandidaten en klanten het verschil te maken.
• Een baan als zelfstandige op projectbasis
• Samenwerking binnen een team van enthousiaste collega’s, die jouw ideeën en inbreng waarderen.
• Deel uitmaken van een landelijk werkend, groeiend middelgroot bedrijf waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Deskundigheidsbevordering door onder meer deelname aan ons jaarlijks symposium rondom het thema eigen regie op gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid.
• Een goede samenwerkingsovereenkomst.

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. De consultants van het Werving & Selectie team beantwoorden met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!