Empathische, communicatieve ANIOS ouderengeneeskunde met teamspirit – Landelijk –

Introductie

Beleeft u er plezier aan om contact te maken met mensen op alle niveaus en beschikt u over een gezonde dosis mensenkennis? Bent u leergierig en een echte teamplayer die het werken met ouderen aanspreekt? Dan bent u de ANIOS ouderengeneeskunde die wij zoeken!

Organisatie

Wij zijn voor diverse instellingen op zoek naar enthousiaste basisartsen met affiniteit met ouderengeneeskunde, die hun team versterken bij de intra- en extramurale zorg.

Functie

Als ANIOS ouderengeneeskunde heeft u de verantwoordelijkheid voor passende medische (24-uurs) zorg en het welbevinden van u cliënten, zowel binnen de muren van de instelling als bij extramurale zorg. Bij u zijn de mensen in vertrouwde handen als het gaat om het medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden. Onder supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde heeft u de regie over de uitvoering van het multidisciplinaire zorgplan en het medisch behandelplan. Bovendien ben je binnen het team verantwoordelijk voor projecten en/of onderzoeken. Kortom, een gevarieerde functie waar u een waardevolle bijdrage levert aan levenskwaliteit van de oudere medemens.

Functie eisen

Al onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een leergierige, positief ingestelde collega die hun team versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale ANIOS ouderengeneeskunde:
• Is gedreven, energiek, empathisch, flexibel en weet klantgerichtheid en resultaatgericht goed te combineren.
• Vindt het leuk om zichzelf te ontwikkelen en heeft een ontwikkelingsgerichte kijk op de zorg.
• Heeft affiniteit voor ouderengeneeskunde, communiceert op een prettige wijze en weet anderen te enthousiasmeren.
• Beleeft er plezier aan om zelfstandig binnen een team te opereren en maakt snel verbinding op alle niveaus.
• Is een BIG-geregistreerde basisarts met een rijbewijs.

Aanbod

Onze opdrachtgevers bieden:
• Een boeiende functie waar u al uw kennis en kunde kwijt kunt.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, deskundig multidisciplinair team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een goed salaris conform de cao VVT en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een dienstverband dat bij start varieert van een half jaar tot een jaar, waarbij verlenging bij wederzijdse tevredenheid tot de mogelijkheden behoort. U kunt dan tevens het volgen van de door de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde bespreekbaar maken.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!