Enthousiaste ANIOS jeugdgezondheidszorg die met preventie het gezonde verschil maakt – Landelijk –

Introductie

Krijgt u een goed gevoel als u via preventief onderzoek jeugdigen een gezonde(re) toekomst kunt geven? Bent u in een adviserende rol naar een verscheidenheid aan mensen in uw element? Levert u graag zorg op maat waarbij u gelooft in de eigen kracht van jeugdigen en hun verzorgers? Dan bent u de ANIOS jeugdgezondheidszorg die wij zoeken!

Organisatie

Wij zijn voor diverse instellingen op zoek naar enthousiaste basisartsen met affiniteit met jeugdgezondheidszorg, die hun JGZ-team versterken.

Functie

Als ANIOS jeugdgezondheidszorg verricht u preventieve gezondheidsonderzoeken en onderzoeken op indicatie in de categorie 0-4 jarigen of van 4-18 jarigen op de consultatiebureaus en scholen in de regio. U signaleert, adviseert en beoordeelt de groei en ontwikkeling van kinderen en jeugdigen. Geeft voorlichting aan kinderen, jeugdigen, ouders/verzorgers en scholen. En u voert het rijksvaccinatieprogramma uit. Dit alles doet u in nauwe samenwerking met uw collega’s in het onderwijs en andere ketenpartners. Deelname aan diverse overlegvormen en (beleids)netwerken behoort ook tot uw afwisselende takenpakket.

Functie eisen

Al onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een leergierige collega die hun team versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale ANIOS jeugdgezondheidszorg:
• Weet geduld, tact, respect, inlevingsvermogen te combineren met overtuigingskracht, daadkracht en verbindend vermogen.
• Kan op klant- en resultaatgerichte wijze zorg op maat leveren uitgaande van de eigen kracht van kinderen, jeugdigen en hun verzorgenden.
• Is flexibel, pragmatisch en goed in het bouwen en onderhouden van een netwerk.
• Werkt graag in een multidisciplinair team en heeft affiniteit met jeugdgezondheidszorg.
• Ervaring met Kidos is een pré.
• Beschikt over een BIG-registratie als basisarts, een rijbewijs en een auto.

Aanbod

Onze opdrachtgevers bieden:
• Een veelzijdige, maatschappelijk waardevolle functie waar u al uw kennis en kunde kwijt kunt.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, deskundig multidisciplinair team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een goed salaris conform de CAO VVT aangevuld met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een voortvarende start met een tijdelijk dienstverband met doorgroeimogelijkheden tot Jeugdarts.
• Parttime werken is bespreekbaar.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!