Leergierige ANIOS psychiatrie die de patiënt ondersteunt bij zijn herstel en deelname aan de maatschappij – Landelijk –

Introductie

Krijgt u een tevreden gevoel als u een cliënt met een maatwerkbehandelplan kunt ondersteunen op het pakken van de regie op zijn herstel en maximale deelname aan de samenleving? Werkt u graag interdisciplinair samen? En heeft u affiniteit met de psychiatrie? Dan bent u de basisarts die wij zoeken!

Organisatie

Wij zijn voor diverse instellingen op zoek naar enthousiaste basisartsen met affiniteit met psychiatrie, die hun team versterken bij ambulante respectievelijk langdurige zorg.

Functie

Als ANIOS psychiatrie maakt u deel uit van een multidisciplinair behandelteam. Samen met de cliënt, zijn familie/naast en externe specialisten werkt u toe naar een zo voorspoedig mogelijk herstel en deelname aan de samenleving. Als basisarts voert u zelfstandig onder supervisie van een ervaren psychiater belangrijke werkzaamheden uit. U diagnosticeert en indiceert de noodzakelijkheid tot behandeling, u voert onderzoeken en behandelplannen uit en stelt ze zo nodig bij. Door het werken in diverse behandelprogramma’s is er de mogelijkheid om binnen diverse aandachtsgebieden te werken. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie!

Functie eisen

Al onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een leergierige, positief ingestelde collega die hun team versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale ANIOS psychiatrie:
• Is communicatief vaardig, flexibel, tactvol en creatief.
• Gaat cliëntgericht en resultaatgericht te werk.
• Bezit een goed analytisch en oplossend vermogen en durft besluiten te nemen.
• Heeft een collegiale houding en is in staat om binnen het multidisciplinaire team zelfstandig behandeling en begeleiding op maat te geven.
• Is een BIG-geregistreerde basisarts met affiniteit voor de doelgroep.

Aanbod

Onze opdrachtgevers bieden:
• Een boeiende functie waar u al uw kennis en kunde kwijt kunt.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, deskundig multidisciplinair team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een goed salaris conform de CAO GGZ en diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
• Het dienstverband start met een tijdelijk contract met de intentie tot verlenging.
• Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!