Sociaal vaardige ANIOS verslavingsgeneeskunde – Landelijk –

Introductie

Beleeft u er plezier aan om binnen een multidisciplinair team te acteren op het uitdagende snijvlak van het medische, psychiatrische en sociale domein? Bent u een goede luisteraar met inlevingsvermogen die snel kan schakelen en grenzen durft te stellen? Zit flexibiliteit, creativiteit en besluitvaardigheid in uw DNA? Dan bent u de ANIOS verslavingsgeneeskunde die Active Health zoekt!

Organisatie

Wij zijn voor diverse instellingen op zoek naar enthousiaste basisartsen met affiniteit met verslavingszorg. Naast klinische en ambulante hulpverlening, bieden sommigen ook maatschappelijk opvang aan hun cliënten en zetten zich ook in op het voorkomen van verslavingsproblemen door preventieactiviteiten.

Functie

U wordt op detacheringsbasis ingezet als basisarts binnen een multidisciplinair behandelteam, verantwoordelijk voor het complete onderzoek en behandeling van patiënten. Naast hulpverlening wordt ook ingezet op het voorkomen van verslavingsproblemen door preventieactiviteiten. Tot de meest voorkomende problematiek behoren drugs-, drank-, seks- en gameverslavingen. U werkt nauw samen met onder meer psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en sociotherapeuten. Als gedreven basisarts draagt u actief bij aan verbetervoorstellen voor vakinhoudelijke ontwikkeling en kwaliteit van zorg.

Functie eisen

Al onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een leergierige, enthousiaste collega die hun team versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale ANIOS verslavingsgeneeskunde:
• Is sociaal vaardig, geduldig, inlevend, flexibel, creatief en besluitvaardig.
• Vind het leuk om binnen een multidisciplinair team een proactieve, inspirerende, ondersteunde rol te vervullen.
• Durft grenzen te stellen naar cliënten en betrek zijn/haar omgeving bij de behandeling.
• Is een BIG-geregistreerde basisarts met affiniteit voor de doelgroep.

Aanbod

Onze opdrachtgevers bieden:
• Een leuke, uitdagende functie waar u al uw kennis en kunde kwijt kunt.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, deskundig multidisciplinair team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een goed salaris conform de CAO GGZ en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een dienstverband dat bij start varieert van een half jaar tot een jaar, waarbij verlenging bij wederzijdse tevredenheid tot de mogelijkheden behoort. U kunt dan tevens het volgen van de door de KNMG erkende opleiding MIAM (Master in Addiction) bespreekbaar maken.
• Parttime werken in overleg.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!