Sociaalvaardige ANIOS Verstandelijk Gehandicaptenzorg die graag het verschil maakt –

Introductie

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het levensgeluk van mensen met een verstandelijke handicap? Beleeft u plezier aan werken in een multidisciplinair team? En bent u een warme, krachtige persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden? Dan bent u de basisarts die wij zoeken!

Organisatie

Wij zijn voor diverse instellingen op zoek naar enthousiaste basisartsen met affiniteit voor verstandelijk gehandicaptenzorg, die hun team versterken.

Functie

Als ANIOS Verstandelijk Gehandicaptenzorg biedt u samen met het medisch team medische zorg aan een afwisselende groep cliënten. Onder supervisie van de Arts VG voert u medische observaties, onderzoeken en behandelingen uit. Niet alleen adviseert u de cliënt en zijn begeleider, maar werkt u ook nauw samen met bijvoorbeeld paramedici, verpleegkundigen en consulterende specialisten. Bij cliënten die niet in staat zijn het spreekuur te bezoeken, legt u visites af. Bovendien levert u een bijdrage aan het medisch beleid binnen de organisatie. Kortom, een waardevolle en dankbare functie waarin u in multidisciplinair verband werkt aan het optimaliseren van de gezondheid van cliënten!

Functie eisen

Al onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een enthousiaste collega die hun team versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale ANIOS Verstandelijk Gehandicaptenzorg:
• Weet door zijn sociale en communicatieve vaardigheid op tactvolle wijze cliënten en begeleiders te motiveren en overtuigen.
• Is flexibel, ondernemend en combineert cliëntgerichtheid met resultaatgerichtheid.
• Werkt graag zelfstandig binnen teamverband en heeft affiniteit met de doelgroep.
• Is een BIG-geregistreerde basisarts met affiniteit voor de doelgroep.

Aanbod

Onze opdrachtgevers bieden:
• Een boeiende functie waar u al uw kennis en kunde kwijt kunt.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, deskundig multidisciplinair team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een goed salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg en diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
• Het dienstverband start met een tijdelijk contract met de intentie tot verlenging. U kunt dan tevens het volgen van de door de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicaptenzorg bespreekbaar maken.
• Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!