Administratief medewerker – Barneveld –

Introductie

Ben jij een kei in overzicht houden en een harde werker? Zit proactief handelen, klantvriendelijkheid en accuratesse in jouw bloed? Dan ben jij de tijdelijke kracht die CS Works Employability zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega bij CS Works Employability maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team. De ambitie is het creëren van een werkomgeving met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega’s van andere onderdelen van Active Health Group.

Functie

Dankzij jouw ondersteuning worden klantaanvragen bij de juiste deskundige uitgezet, ontvangen potentiële opdrachtgevers tijdig, goed verzorgde offertes en worden opdrachten op de juiste wijze administratief verwerkt. Je bent het telefonisch aanspreekpunt voor onze klanten en verwerkt de post. Kortom, in deze rol ben jij de motor achter onze dienstverlening!

Functie eisen

Het CS Works Employability team zoekt een enthousiaste collega en harde werker die haar tijdelijk versterkt in het verwerken van de binnenkomende aanvragen. Deze collega zal ingezet worden voor zowel de backoffice van Re-integratie & Outplacement als het Interventieloket. De ideale administratief medewerker:
• Is een proactieve, flexibel ingestelde teamspeler die goed overzicht kan houden in de werkzaamheden.
• Kan zich mondeling en schriftelijk op positieve en effectieve wijze uitdrukken.
• Beschikt over een afgerond MBO-4 opleiding, is goed met systemen eigen maken en heeft een goede beheersing van Microsoft Office.
• Is woonachtig in de regio Barneveld/Arnhem/Utrecht of Amersfoort.

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:
• Een leuke, afwisselende functie binnen een enthousiast team.
• Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid geluk kunt pakken.
• Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen de organisatie.

Inlichtingen

Het betreft een functie voor 24 uur in de week op ons kantoor in Barneveld waar je per direct kunt beginnen. Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar sollicitatie@csworks.nl t.a.v. Indra van den Broek. De sluitingsdatum voor deze functie is uiterlijk maandag 1 oktober 2018.

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4).

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!