Administratief medewerker met een passie voor coördineren en organiseren –

Introductie

Ben jij een kei in overzicht houden, coördineren en organiseren? Zit proactief handelen, klantvriendelijkheid en accuratesse in jouw bloed? En beleef je er plezier aan om de kwaliteit van ingezette deskundigen te bewaken? Dan ben jij de administratief medewerker die CS Works Employability zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega bij CS Works Employability maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team van professionals De ambitie is het creëren van een werkomgeving met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega’s van andere onderdelen van Active Health Group.

Binnen Active Health Group werken wij vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Met als doel een optimale dienstverlening vervul jij als administratief medewerker bij ons team de rol van coördinerende, organiserende spin in het web. Dankzij jouw ondersteuning worden klantaanvragen bij de juiste deskundige uitgezet, ontvangen potentiële opdrachtgevers tijdig, goed verzorgde offertes en worden opdrachten op de juiste wijze administratief verwerkt. Ook zie je toe op de kwaliteit van de deskundigen die ingezet worden en zijn personeelsdossiers van externe professionals up-to-date. Je bent het telefonisch aanspreekpunt voor onze klanten en verwerkt de post. Kortom, in deze rol ben jij de motor achter onze dienstverlening!

Functie eisen

Het CS Works Employability team zoekt een enthousiaste collega die haar versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale administratief medewerker:
• Is een proactieve, resultaatgerichte, flexibel ingestelde teamspeler.
• Heeft een talent voor coördineren en organiseren en ziet kansen om zaken efficiënter in te richten.
• Denkt op creatieve wijze in praktische, servicegerichte oplossingen.
• Kan zich mondeling en schriftelijk op positieve en effectieve wijze uitdrukken.
• Beschikt over een afgerond MBO-4 opleiding (minimaal) en een goede beheersing van Microsoft Office.
• Is woonachtig in de regio Barneveld/Arnhem/Utrecht of Amersfoort en voldoet aan de vereiste van beschikbaarheid op woensdag en vrijdag.
• Heeft minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van planning of projecten.

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:
• Een leuke, afwisselende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt om vanuit een belangrijke ondersteunende rol onze dienstverlening te optimaliseren.
• Een plek binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid geluk kunt pakken.
• Aandacht voor en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele deskundigheid.
• Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen de organisatie.

Het betreft een functie voor 32 uur in de week op ons kantoor in Barneveld waar je per direct kunt beginnen.

Inlichtingen

Je kunt jouw CV en motivatie mailen naar sollicitatie@csworks.nl t.a.v. Rogier van Schaik.

De sluitingsdatum voor deze functie is uiterlijk vrijdag 20 juli 2018.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Bel naar 010 – 28 66 585. Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!