Consultant HBM Instroom – Rotterdam eo – Utrecht eo

Introductie

Medewerkers zijn meer dan hulpbronnen of resources, ze zijn ménsen. Mensen die leren vanuit hun natuur te leven, zijn over het algemeen gelukkiger, gezonder, effectiever en productiever. Daarin geloven wij als Active Health Group. Voel jij je aangetrokken tot die visie, weet je die uit te dragen en praktisch te vertalen? Ben jij degene die met een positief kritisch oog de juiste persoon aan de juiste vacature weet te koppelen? Doe je dat met voortvarendheid, veerkracht en vasthoudendheid? Word je blij van innovatie? Ben jij iemand die niet alleen kansen ziet, maar ze ook omzet in daden? Dan ben jij de Consultant die Active Health Group zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega zal je deel uitmaken van een zelfsturend, enthousiast team dat zich inzet voor de HRM-inrichting binnen de interne organisatie. Maar niet alleen voor de interne organisatie verricht het team het werk. Onze kennis en kunde zetten we ook in voor onze klanten.

Als Active Health Group zijn wij een online adviesorganisatie op het snijvlak mens, arbeid & gezondheid, tevens arbodienst. Wij werken vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Als Consultant ben jij hét aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken van onze organisatie. Jij faciliteert de organisatie in het kunnen vinden van die collega’s die onze ambitie kunnen waarmaken. Jij zet onze organisatie op de kaart en levert een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische doelstellingen. Jij bent mede verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures en jij bekijkt in eerste aanleg of de kandidaat bij onze organisatie past. Je past vacaturemarketing in de praktijk toe en je doet dat op zo’n wijze dat Active Health Group in de communicatiekanalen uitstraalt wie zij intrinsiek is.

De gespreksvoering kunnen wij met een gerust hart aan jou overlaten. Je herkent (verborgen) talenten bij de kandidaten die je treft. Dankzij jou krijgt de sollicitant een goed beeld en goed gevoel bij onze organisatie. Een kandidaat voelt zich altijd oprecht benaderd en kijkt met een goed gevoel terug op het gevoerde gesprek. Jij omarmt oplossingen zoals ook oog voor het ambachtelijke “search & hunt”. Je bent in staat om vanuit de waarde van gezondheid en een integrale blik de juiste persoon te matchen met onze vacatures.

Functie-eisen

Het Active Health Group HRM-team zoekt een enthousiaste collega die hem versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe Consultant HBM Instroom:
• Is initiatiefrijk, resultaatgericht, flexibel en praktisch in denken en doen. Heeft oog voor (commerciële) kansen en weet die hands on om te zetten in daden
• Is (organisatie)sensitief en handelt vanuit een positief mensbeeld
• Heeft bewezen ervaring in het vak. Is vooral nieuwsgierig. Heeft affiniteit met vacaturemarketing en houdt ervan daarbinnen continue de mogelijkheden op te zoeken
• Mondeling en schriftelijk zeer vaardig
• houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen. Is tactisch vaardig
• Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding met een voor de functie relevante achtergrond (HR / Marketing / Commercieel)
• Is in bezit van een geldig rijbewijs (B)

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:
• Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd
• Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote online adviesorganisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken
• Thuiswerken is mogelijk, werktijden in overleg
• Diverse studie- en cursusmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en permanente deskundigheidsbevordering
• Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

Het betreft fulltime functies in Rotterdam e.o., Utrecht e.o.
Startdatum in overleg.

Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Stuur je vraag naar werken@activehealthgroup.nl.
Onze directie beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!