Ervaren, BIG geregistreerde zelfstandige (ZZP) keuringsarts – Groningen –

Introductie

Ben jij de ZZP-keuringsarts die zijn/haar vaardigheid breed in willen zetten en zich verder wil ontwikkelen? Een ZZP- keuringsarts die wil werken bij een adviesorganisatie op het snijvlak van mens, arbeid en gezondheid en die zich wil verbreden en verdiepen. Die dezelfde ambitie heeft als wij: kwaliteit leveren op alle fronten. De professional die niet alleen het probleem opspoort, maar ook oplossingen aandraagt. Die openstaat voor een klantgerichte aanpak en beloftes aan klanten volledig waarmaakt. Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Gezonde mensen in gezonde organisaties, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid dagelijks voor gaan. Wij werken vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond te worden en/of zich gezond te voelen, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gezond gedrag in een gezonde werkomgeving.

Functie

Het team keuringsartsen zoekt een initiatiefrijke, deskundige en betrokken ZZP-keuringsarts die onze organisatie verstrekt qua kennis, handelen en mentaliteit. Als keuringsarts houd je je bezig met het verrichten van verschillende vormen van gezondheidskundige onderzoeken, waaronder aanstellingsonderzoeken en algemene gezondheidskeuringen. Aantoonbare ervaring met (PAGO) maximaaltesten, ECG beoordeling, lichamelijk onderzoek etc is een absolute vereiste. Tevens kunnen ergometrische onderzoeken een onderdeel vormen van een keuring. Jij bepaalt de geschiktheid op basis van het aangeleverde protocol. Daarnaast licht je de uitslag toe en motiveer je jouw opvattingen richting klant en keurling.

Functie-eisen

• Je hebt een (bedrijfs)artsdiploma en praktijkervaring in bijvoorbeeld de algemene curatieve geneeskunde • Ervaring met de bedrijfsgeneeskunde is een absolute pré • Je houdt van uitdagingen en vindt het leuk om vorm en inhoud te geven aan (vernieuwende) preventieve en curatieve gezondheidszorg • Je kunt goed overzicht houden, bent service-en klantgericht en communicatief sterk • Bovenal ben je een echte teamplayer

Aanbod

Wij bieden jou: • Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde in kwijt kunt • Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd. • Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken • Een uitstekende vergoeding Het betreft een ZZP-functie op opdrachtbasis. Startdatum in overleg. Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!