Ervaren, BIG geregistreerde zelfstandige (ZZP) keuringsarts – Zuid-Holland –

Introductie

Bent u de ZZP keuringsarts die zijn/haar vaardigheid breed in willen zetten en zich verder wil ontwikkelen? Een ZZP keuringsarts die wil werken bij een adviesorganisatie op het snijvlak van mens, arbeid en gezondheid en die zich wil verbreden en verdiepen. Die dezelfde ambitie heeft als wij: kwaliteit leveren op alle fronten. De professional die niet alleen het probleem opspoort, maar ook oplossingen aandraagt. Die openstaat voor een klantgerichte aanpak en beloftes aan klanten volledig waarmaakt. Dan zijn we op zoek naar u.

Organisatie

Als ZZP- er binnen onze organisatie maakt u deel uit van een zelfsturend, enthousiast team van professional die handelen vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Het team keuringsartsen zoekt een initiatiefrijke, deskundige en betrokken ZZP keuringsarts die onze organisatie verstrekt qua kennis, handelen en mentaliteit. Als keuringsarts houdt u zich bezig met het verrichten van verschillende vormen van gezondheidskundige onderzoeken, waaronder aanstellingsonderzoeken en algemene gezondheidskeuringen. Aantoonbare ervaring met (PAGO) maximaaltesten, ECG beoordeling, lichamelijk onderzoek, etc is een absolute vereist. Tevens kunnen ergometrische onderzoeken een onderdeel vormen van een keuring. U bepaalt de geschiktheid op basis van het aangeleverde protocol. Daarnaast licht u de uitslag toe en motiveert uw opvattingen richting klant en keurling.

Functie-eisen

• U heeft een (bedrijfs)artsdiploma en praktijkervaring in bijvoorbeeld de algemene curatieve geneeskunde.
• Ervaring met de bedrijfsgeneeskunde is een absolute pré.
• U houdt van uitdagingen en vindt het leuk om vorm en inhoud te geven aan (vernieuwende) preventieve en curatieve gezondheidszorg.
• U kunt goed overzicht houden, bent service-en klantgericht en communicatief sterk.
• Bovenal bent u een echte teamplayer.

Aanbod

Wij bieden u:
• Een leuke, uitdagende functie waar u al uw kennis en kunde in kwijt kunt
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar uw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar u zelf de regie op uw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Een uitstekende vergoeding

Het betreft een ZZP-functie op opdrachtbasis voor de regio Rotterdam.
Startdatum is heden.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4).
Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier uw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!