(Online) Proactieve Employability Coach (ZZP) –

Introductie

Is handelen als een proactieve spin in het web bij re-integratie en loopbaan coaching jouw tweede natuur? Krijg jij energie van het meenemen van medewerker en werkgever in praktische oplossingen voor een spoedige werkhervatting? En is resultaatgerichte coaching op lifetime employability jou toevertrouwd? Dan ben jij de Employability coach die Active Health Group zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega bij Active Health Group maak je op ZZP-basis deel uit van een zelfsturend, enthousiast team van professionals bij een online adviesorganisatie. Wij werken vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Op proactieve wijze adviseer en ondersteun je medewerkers, leidinggevenden en HR bij het denken in mogelijkheden en praktische oplossingen op het gehele terrein van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit alles met als doel een positief toekomstperspectief te creëren en verzuimreductie, schadelastbeperking en gezondheidsbevordering te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen re-integratie-, outplacement-, loopbaan- en/of jobcoachingstrajecten waarbij je ook altijd aandacht besteedt aan iemands leefstijlsituatie. Dankzij jou is niet alleen ieder traject ‘UWV proof’ maar wordt er via een integrale aanpak gestuurd op duurzame inzetbaarheid. Tot slot voer je voor het UWV trajecten uit: Werk Fit, Naar Werk en eventueel modulair.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega op ZZP basis die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe Employability coach:
• Is proactief, organisatiesensitief, resultaatgericht, flexibel en praktisch in denken en doen.
• Combineert zijn/haar sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact.
• Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen.
• Beschikt over een afgeronde HBO opleiding met een psychologie, HR, medisch, en/of
gezondheid c.q. vitaliteit profiel aangevuld met relevante cursussen.
• specialisatie in Autisme een pré.
• Heeft kennis van en ervaring met “verzuim” en actuele wet- en regelgeving sociale zekerheid – Wet Verbetering Poortwachter – en heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, en heeft aantoonbaar “Spoor 2 -trajecten” begeleid (dit is een must).
• Ervaring met uitvoeren van re-integratie trajecten van het UWV is een pré.
• Noloc, CMI of Nobco gecertificeerd is een pré.
•Is in bezit van een geldig rijbewijs B.

Aanbod

• Leuke, uitdagende trajecten en activiteiten waar je als coach al jouw kennis en kunde kwijt kunt om bij je eigen cliënten en klanten het verschil te maken.
• Samenwerking binnen een team van enthousiaste collega’s, die jouw ideeën en inbreng waarderen.
• Een eigentijdse invulling van het werk (vanuit huis of op locatie), waarbij flexibiliteit en eigen regie de boventoon voert.
• Deel uitmaken van een landelijk werkende, groeiende middelgrote online adviesorganisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Deskundigheidsbevordering door onder meer deelname aan ons jaarlijks symposium rondom het thema eigen regie op gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid.
• Een goede samenwerkingsovereenkomst.

Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!