(Online) Verpleegkundige / Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB) – Friesland –

Introductie

Doe jij niets liever dan handelen als een pro-actieve spin in het web bij verzuimbegeleiding? Heb jij vele medewerkers en werkgevers meegenomen in praktische oplossingen voor een spoedige werkhervatting? En zie je curatie en preventie als twee zijden van dezelfde medaille? Dan ben jij de verpleegkundige / praktijkondersteuner bedrijfsarts die Active Health Group zoekt!

Organisatie

Wij werken vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.

Functie

Als nieuwe collega maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team bij een online adviesorganisatie, waarbij je nauw samenwerkt met bedrijfsartsen, medisch adviseurs, coaches en arbeidsdeskundigen die werkzaam zijn door het hele land voor een diversiteit aan klanten. We werken primair online (en desgewenst op locatie), het werk kan dus vanuit huis worden gedaan.Functie-eisen

Jouw profiel
Active Health Group zoekt een enthousiaste collega die hem versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe praktijkondersteuner bedrijfsarts:
• Is praktisch in denken en doen, (organisatie)sensitief, zelfstandig, oplossingsgericht en flexibel;
• Heeft zich al meerdere jaren bewezen als praktijkondersteuner (bedrijfs)arts en combineert zijn/haar sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact
• Voelt zich als een vis in het water zowel bij het werken online als het werken op locatie van de klant
• Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen
• Beschikt over een afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB) en een BIG-registratie.
• Zijinstromers (vanuit de zorg) zijn van harte welkom.
• Is in bezit van een geldig rijbewijs (B)Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:
• Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt om als vast contactpersoon bij klanten het verschil te maken.
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.
• Een eigentijdse invulling van het werk (vanuit huis of op locatie), waarbij flexibilteit en eigen regie de boventoon voert.
• Een uitdagende baan bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken.
• Diverse studie- en cursusmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en permanente deskundigheidsbevordering.
• Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Het betreft bij voorkeur een fulltime functie
Startdatum in overleg.

Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan multiculturele mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4).
Ons Werving & Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!