Inloggen
Inloggen

Psychiater (Landelijk) – Rotterdam

Organisatie

Wie zijn wij
Active Health artsen Plus maakt deel uit van de Active Health Group. De Active Health Group is dé partner op het gebied van gezondheid. Het verkrijgen en behouden van gezondheid binnen organisaties is ons voornaamste streven. Naast Active Health artsen Plus bestaat de Active Health Group uit een arbodienst (Arbo Active), een vitaliteitsbedrijf (All Active) en een volledig ingericht medisch keuringsbedrijf (Active Medical Check).

Onze Visie
Vanuit onze visie streven we naar duurzame inzetbaarheid en bevordering van vitaliteit/een gezonde leefstijl. Met name ons streven naar mobiliteit en duurzame inzetbaarheid maakt dat wij graag werk maken van uw wensen op het gebied van detachering en werving & selectie.

Active Health artsen plus is de exclusieve partner voor bemiddeling van artsen en verpleegkundigen. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise maakt ons bij uitstek geschikt voor het vinden van de juiste kandidaat en/of de juiste functie. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, discrete stijl, en brede belangstelling. Samen met u, als klant, gaan we voor een maximaal resultaat. Wij denken positief kritisch mee en verdiepen ons terdege in het gevraagde profiel en kandidaten.

Functie

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Psychiaters vanaf één dagdeel per week.

Functie eisen

– U beschikt over een afgeronde opleiding als psychiater (BIG-geregistreerd)
– U werkt prettig samen in een multidisciplinair team en u hebt een stimulerende invloed op anderen;
– U hebt een proactieve houding, u bent resultaatgericht en op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied;
– U bent enthousiast, pragmatisch en u hebt een cliënt- en systeemgerichte instelling.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
• Soort aanstelling: Parttime / fulltime
• Bruto salaris: Marktconform
• Aantal uren per week: in overleg
• Werkdagen: in overleg
• Werktijden: in overleg

Inlichtingen

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met een van onze consultants op telefoonnummer 010-2866585.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!