(Senior) Accountmanager – Rotterdam eo, Utrecht eo

Introductie

Al onze relaties kiezen doelbewust voor een samenwerking met Active Health Group; omdat relaties zich eenvoudigweg intrinsiek aangetrokken voelen tot onze missie en visie en ‘wie en wat wij zijn’: een adviesorganisatie op het snijvlak mens, arbeid & gezondheid, waarbij we organisaties en het individu daarbinnen, vanuit bewustzijn en eigen regie, willen faciliteren in het daadwerkelijk bereiken van gezonde individuen binnen een gezonde organisatie. Als Active Health Group wakkeren wij een bewustzijn aan en daarmee vaak een transitie bij onze klanten. Binnen een samenwerking is accountbeheer in onze visie van een onschatbare waarde, in de basis omdat transitie altijd beweging met zich meebrengt. En als je voor elkaar kiest, verdient een relatie onderhoud, continue beheer en aandacht, vanuit een positieve mindset en vindingrijk. Ben jij degene die vanuit begrip van en voor de klant, (vak)kennis & kunde, en daadwerkelijk voelen van de behoefte van de klant, een klant daadwerkelijk op zijn of haar route op natuurlijke wijze weet mee te nemen? Weet jij de beweging in te zetten, te laten meanderen, soms een dam te zetten om daarna weer te laten stromen? Zie jij het als de ultieme uitdaging om de verbindende factor te zijn tussen de klant en Active Health Group? Weet jij beleid mee helpen op te stellen en tegelijkertijd praktisch te vertalen in te vullen, zodanig dat missie en visie en klantbelang elkaar naadloos vinden? Ben jij iemand die niet alleen kansen ziet, maar ze ook omzet in daden? En ben je een volhouder? Dan ben jij de senior Accountmanager die Active Health Group zoekt!

Organisatie

Als nieuwe collega zal je deel uitmaken van een zelfsturend, enthousiast team dat zich inzet voor het accountmanagement bij onze relaties

Als Active Health Group zijn wij een adviesorganisatie op het terrein snijvlak mens, arbeid & gezondheid, tevens arbodienst. Wij werken vanuit de missie: ieder mens heeft recht op gezondheid, geluk en duurzame arbeidsparticipatie. En ieder mens heeft de veerkracht in zich om gezond en gelukkig te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. De praktijk wijst uit dat veel mensen onvoldoende in staat zijn om de regie te pakken op hun gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom faciliteren wij ieder individu bij het verkrijgen van inzicht, het vinden van intrinsieke motivatie en het realiseren van gedragsverandering. Met als ambitie het creëren van een werkomgeving bij klanten met gezonde, gelukkige mensen die duurzaam inzetbaar zijn. Hierbij werken collega’s van verschillende onderdelen nauw met elkaar samen.


Functie

Als accountmanager ben jij de verbindende schakel tussen relaties en Active Health Group. Je bent verantwoordelijk voor de klantrelatie in volle omvang. Dit doe je met het team vanuit een accountplan, toegespitst op de klant. Je weet vanuit de context van ‘de waarde van gezondheid’, onze missie en visie, vanuit de basis van de Arbowet en daartoe gevoed door tooling en datamining, een relatie echt van meerwaarde te zijn. Je bent dan ook verantwoordelijk voor omzetbehoud en omzetgroei, vanuit die waarde van gezondheid en passend bij het tezamen met de relatie uitgezette accountplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe strategieën en commerciële concepten op middellange- en lange termijn. Je handelt daarbij in alles met uitstekende communicatieve vaardigheid en overtuigingskracht.
Door jou voelt een relatie zich oprecht benaderd en gezien. Tegelijkertijd zet je onze organisatie op de kaart en je levert een actieve bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van een relatie. Je doet dat op zo’n wijze dat Active Health Group door jou uitstraalt wie zij intrinsiek is.

Functie-eisen

Het Active Health Group AM-team zoekt een enthousiaste collega die hem versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe senior Accountmanager:
• Combineert (organisatie)sensitiviteit met resultaatgericht handelen. Is flexibel en praktisch in denken en doen. • Heeft oog voor (commerciële) kansen en weet die hands-on om te zetten in daden
• Beheerst de kracht van het woord, is overtuigend en oprecht. Weet te boeien en te luisteren
• Heeft bewezen ervaring in het vak. Is vooral nieuwsgierig
• Is naast mondeling, ook schriftelijk zeer vaardig. Werkt planmatig en komt afspraken na
• Houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen. Is tactisch vaardig
• Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding met een voor de functie relevante achtergrond
(Bedrijfskunde/HR/Commercieel).
• Ervaring als accountmanager op het gebied van gezondheidsmanagement is een absolute pré.
• Is in bezit van een geldig rijbewijs (B)

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou:
• Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt
• Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd
• Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken
• Thuiswerken is mogelijk, werktijden in overleg
• Diverse studie- en cursusmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en permanente deskundigheidsbevordering
• Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

Het betreft fulltime functies in Rotterdam e.o., Utrecht e.o.
Startdatum in overleg.

Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Stuur je vraag naar werken@activehealthgroup.nl. Onze directie beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

SOLLICITEREN
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!