Bedrijfsarts worden? Loop een dag mee! –

Organisatie

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens arbodienst, dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: organisatiecultuur, beleid en leiderschap; employability en preventie; verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Functie

Als basisarts of gespecialiseerd arts op zoek naar een baan waar het gaat om aandacht voor de medemens binnen zijn sociale context en met oog voor de invloed van alle leefstijlgebieden op zijn gezondheid? Dan is bedrijfsarts worden jou vast op het lijf geschreven. Een artsenfunctie die door zijn werktijden bovendien goed te combineren is met een sociaal leven. Dagje meelopen? Wij geloven dat een baan die bij jou past, bijdraagt aan jouw gezondheid en geluk. Daarom geven wij jou graag de kans om een dag(deel) met een van onze bedrijfsartsen of keuringsartsen mee te lopen, fysiek of online. Onze spreekuurlocaties liggen verspreid over het hele land dus wij vinden vast een locatie op reisafstand.

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou: • Een waardevolle functie waar je al jouw expertise en ervaring kwijt kunt om bij een vast aantal klanten integraal het verschil te maken op het gebied van curatie en preventie. • Een eigentijdse invulling van het werk (vanuit huis of op locatie), waarbij flexibiliteit en eigen regie de boventoon voert. • Een prettige intercollegiale samenwerking binnen een multidisciplinair behandelteam met waardering voor ieders kennis en kunde, ruimte voor nieuwe ideeën en humor. • Deskundigheidsbevorderende bijeenkomsten met collega-bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs, zowel op landelijk als regionaal niveau. • Een inspirerende werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote online adviesorganisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken. • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief jaarlijks opleidingsbudget. Wij zijn flexibel in het aantal uren en de startdatum van het dienstverband. Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!