Active Health Werving & Selectie

Samen werken aan gezonde mensen in gezonde organisaties

Als Active Health Werving & Selectie team zijn wij dagelijks op zoek naar de juiste match voor diverse functies bij Active Health Group B.V.; een adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens gecertificeerd arbodienst.

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid:

•             Organisatiecultuur, beleid en leiderschap.
•             Employability en preventie.
•             Verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Vacatures

Wil jij werkgevers en medewerkers faciliteren bij het samen invulling geven aan de eigen regie van het individu op diens inzetbaarheid en vitaliteit? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie (CV plus motivatie) naar werken@activehealthgroup.nl.

Bij vragen kun je ons telefonisch bereiken via  088 – 28 66 055 (optie 4) of stuur een e-mail naar werken@activehealthgroup.nl