Active Health Werving & Selectie

Samen werken aan gezonde mensen in gezonde organisaties

Als Active Health Werving & Selectie team zijn wij dagelijks op zoek naar de juiste match voor diverse functies bij Active Health Group, een adviesorganisatie in gezondheid met als missie “gezonde mensen in gezonde organisaties.” Wij geloven in gezondheid als waarde. Een organisatie kan dankzij gezonde medewerkers haar doelstellingen realiseren en gezondheid stelt de individuele medewerker in staat zich te ontplooien. Bij deze visie op gezondheid gaan organisatiecultuur en beleid, employability en preventie, verzuimbeheersing en schadelastreductie hand in hand door het vergroten van bewustzijn en sturen op gedrag met aandacht voor de duale verantwoordelijkheid van medewerker en werkgever voor duurzame inzetbaarheid.

Vacatures

Wil jij organisaties en hun medewerkers faciliteren bij het pakken van de regie op gezondheid? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct. Of stuur een open sollicitatie (CV plus motivatie) naar werken@activehealthgroup.nl.

Bij vragen kun je ons telefonisch bereiken via  088 – 28 66 055 (optie 4) of stuur een e-mail naar werken@activehealthgroup.nl