Initiatiefrijke stafarts / bedrijfsarts die collega’s helpt excelleren – Landelijk –

Introductie

Vind je het leuk om jonge medecollega’s mee te nemen in hun ontwikkeling en bij te dragen aan continue professionalisering van onze organisatie? Zit aandacht voor preventie en leefstijl in jouw DNA? En kun je op heldere wijze stelling nemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet-ziekte, waarna je medewerker en werkgever op zorgvuldige en overtuigende wijze over effectieve vervolgstappen adviseert? Dan ben jij de stafarts / bedrijfsarts die Active Health Group zoekt!

Organisatie

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens arbodienst, dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: organisatiecultuur, beleid en leiderschap; employability en preventie; verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Functie

Als stafarts ben je de functioneel leidinggevende van een team artsen bij een online adviesorganisatie, dat wil excelleren als specialist in de bedrijfsgeneeskunde. Vanuit een positieve, energieke grondhouding draag je bij aan de beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling van een gedreven groep artsen en ben je hun directe aanspreekpunt in geval van complexe casuïstiek. Als bedrijfsarts werk je vanuit de overtuiging dat preventie wezenlijk bijdraagt aan verzuimreductie en duurzame inzetbaarheid. Daarom maak je leefstijlthema’s op aantrekkelijke wijze standaard bespreekbaar in jouw spreekuren en in de contacten met de werkgever, en neem je jouw collega-artsen daarin ook mee. Je combineert de vrijheid en autonomie van jouw expertrol met een pro-actieve samenwerking met de andere behandelteamleden (zoals een casemanager, medisch adviseur, verzekeringsarts, arbeidsdeskundige) en externe kerndeskundigen. Op basis van jouw centrale rol in behandelteams deduceer je afdelings- of organisatiebrede trends en oplossingsrichtingen, waarover je de klant strategisch adviseert. Vanuit jouw plezier in continue verbetering help je klant, collega, team en organisatie naar iedere dag een beetje beter.

Functie-eisen

Het team stafartsen zoekt een deskundige, energieke en betrokken collega die hen versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe stafarts: • Draagt op een effectieve manier zijn kennis en kunde over aan collega’s en creëert een veilige omgeving waar op een open, lerende wijze over eenieders functioneren wordt gesproken. • Is pro-actief, oplossingsgericht, zorgvuldig, organisatiesensitief, flexibel en praktisch in denken en doen. • Weet vanuit een samenwerkingsgerichte houding met inbreng van eenieders kwaliteit het stafartsenteam en de artsenteams continu te professionaliseren. • Combineert zijn ruime ervaring en deskundigheid als geregistreerd bedrijfsarts met toegankelijkheid en tact. • Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden van zowel medewerker als werkgever en stuurt binnen organisaties op delicate wijze op een integrale aanpak van verzuim en preventie. • Houdt ervan om onderdeel uit te maken van een team, mee te denken met de klant en de eigen organisatie. • Is in bezit van een geldig rijbewijs (B).

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou: • Een waardevolle functie waar je al jouw expertise en ervaring kwijt kunt om bij een vast aantal klanten integraal het verschil te maken op het gebied van curatie en preventie • Een eigentijdse invulling van het werk (vanuit huis of op locatie), waarbij flexibiliteit en eigen regie de boventoon voert. • Een prettige intercollegiale samenwerking binnen zowel het stafartsenteam, artsenteam als de multidisciplinaire behandelteams met waardering voor ieders kennis en kunde, ruimte voor nieuwe ideeën en humor • Deskundigheidsbevorderende bijeenkomsten met collega-bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs, zowel op landelijk als regionaal niveau • Een inspirerende werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote online adviesorganisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief jaarlijks opleidingsbudget Wij zijn flexibel in het aantal uren en in de startdatum van het dienstverband. Het regionaal werkgebied stemmen wij af op jouw woonplaats. Als Active Health Group faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!