Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB) – Overijssel

Introductie

Doe jij niets liever dan handelen als een pro-actieve spin in het web bij verzuimbegeleiding? Heb jij als zeer ervaren POB vele medewerkers en werkgevers meegenomen in praktische oplossingen voor een spoedige werkhervatting? En zie je curatie en preventie als twee zijden van dezelfde medaille? Dan ben jij de POB die Active Health Group B.V. zoekt!

Organisatie

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens arbodienst, dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: organisatiecultuur, beleid en leiderschap; employability en preventie; verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Functie

Als POB vervul je de rol van toegewijde, centrale regiehouder bij verzuimbegeleiding en inzetbaarheid. Je werkt in nauwe samenwerking en onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Je ondersteunt vanuit een “lean and mean”-proces werkgever en medewerker bij het vormgeven van (duurzame) inzetbaarheid. Op pro-actieve wijze adviseer en ondersteun je leidinggevenden en HR bij het denken in mogelijkheden en bieden van praktische oplossingen op het gehele terrein van gezondheid, vitaliteit, verzuim, sociale wetgeving en subsidiemogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en effectieve inzet van andere professionals en (preventieve) interventies. Dit alles met als doel verzuimreductie, schadelastbeperking en gezondheidsbevordering. Dankzij jou is ieder verzuimdossier ‘UWV-proof’ en wordt er via een integrale aanpak gestuurd op duurzame inzetbaarheid. Vanuit de waarde van gezondheid en met een integrale blik zet je de juiste stappen binnen het individuele dossier, en maak je de vertaling naar organisatieniveau, waardoor het individu en de organisatie zodanig geprikkeld worden om de eigen regie op gezondheid duurzaam te kunnen pakken. Als nieuwe collega maak je deel uit van een zelfsturend, enthousiast team bij een adviesorganisatie in gezondheid en inzetbaarheid, waarbij je nauw samenwerkt met bedrijfsartsen, medisch adviseurs, coaches en arbeidsdeskundigen die werkzaam zijn door het hele land voor een diversiteit aan klanten.

Functie-eisen

Active Health Group B.V. zoekt een enthousiaste collega die hem versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale POB: • Beschikt over een afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB), of over een paramedische achtergrond met BIG-registratie. Zij-instromers vanuit de zorg (bijvoorbeeld verpleegkundigen) zijn van harte welkom. • Is praktisch in denken en doen, (organisatie)sensitief, zelfstandig, oplossingsgericht en flexibel. • Heeft een flinke dosis werkervaring/senioriteit in het veld als POB en combineert zijn/haar sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact. • Voelt zich als een vis in het water zowel bij het werken online als het werken op locatie van de klant. • Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen. • Is in bezit van een geldig rijbewijs (B). • Arbeidsomvang 24-40 uur per week, werkdagen en werktijden in overleg.

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou: • Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt om als vast contactpersoon bij de klant het verschil te maken. • Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd. • Vanuit huis werken is de basis. Ook kan het zijn dat je werkt op locatie van de klant, of op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Daar worden ook terugkomdagen georganiseerd. • Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote organisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken. • Diverse studie- en cursusmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en permanente deskundigheidsbevordering. • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Startdatum in overleg. Als Active Health Group B.V. faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons werving selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!