(Senior) Casemanager die de regie pakt op verzuim en gezondheid –

Introductie

Doe jij niets liever dan handelen als een pro-actieve spin in het web bij verzuimbegeleiding? Heb jij vele medewerkers en werkgevers meegenomen in praktische oplossingen voor een spoedige werkhervatting? En zie je curatie en preventie als twee zijden van dezelfde medaille? Dan ben jij de senior casemanager die Active Health Group B.V. zoekt!

Organisatie

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens arbodienst, dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: organisatiecultuur, beleid en leiderschap; employability en preventie; verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Functie

Als (senior) casemanager vervul je de rol van toegewijde, centrale regiehouder bij verzuimbegeleiding en gezondheidsmanagement voor een vast aantal klanten bij een online adviesorganisatie. Op pro-actieve wijze adviseer en ondersteun je medewerkers, leidinggevenden en HR bij het denken in mogelijkheden en praktische oplossingen op het gehele terrein van de Arbowet, gezondheid, vitaliteit, verzuim, sociale wetgeving en subsidiemogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en effectieve inzet van andere professionals en (preventieve) interventies. Dit alles met als doel verzuimreductie, schadelastbeperking en gezondheidsbevordering. Je ondersteunt en coacht je collega’s binnen het zelfsturend team, en er wordt via een “lean and mean”-proces adequaat gestuurd op belastbaarheid, om vervolgens het individu en de organisatie te adviseren op inzetbaarheid. Je bent in staat om vanuit de waarde van gezondheid en een integrale blik de juiste stappen te zetten binnen het individuele dossier en de vertaling te maken naar organisatieniveau, waardoor het individu en organisaties zodanig geprikkeld worden om de eigen regie op gezondheid duurzaam te kunnen pakken.

Functie-eisen

Jouw profiel Het Active Health Group B.V. casemanagersteam zoekt een enthousiaste collega die hem versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe senior casemanager: • Is initiatiefrijk, organisatiesensitief, resultaatgericht, flexibel en praktisch in denken en doen • Heeft zich al meerdere jaren bewezen als casemanager en combineert zijn/haar sterke persoonlijkheid met benaderbaarheid en tact • Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt onder druk het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen • Heeft kennis van actuele wet- en regelgeving sociale zekerheid – met name Wet Verbetering Poortwachter – en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding met een HR, medisch, juridisch en/of gezondheid c.q. vitaliteit profiel aangevuld met relevante, afgeronde cursussen of post HBO-opleiding (bijvoorbeeld CROV / RCCM) • Is in bezit van een geldig rijbewijs (B)

Aanbod

Als nieuwe collega bieden wij jou: • Een leuke, uitdagende functie waar je al jouw kennis en kunde kwijt kunt om als vast contactpersoon bij klanten het verschil te maken • Een belangrijke rol binnen een enthousiast, zelfsturend team waar jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd • Een prettige, moderne werkomgeving bij een landelijk werkende en groeiende middelgrote online adviesorganisatie waar je zelf de regie op jouw gezondheid en geluk kunt pakken • Mogelijkheid tot thuiswerken, werktijden in overleg • Diverse studie- en cursusmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en permanente deskundigheidsbevordering • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket Het betreft een fulltime functie. Startdatum in overleg. Als Active Health Group B.V. faciliteren wij een diversiteit aan mensen en organisaties bij het pakken van de regie op gezondheid, geluk en inzetbaarheid. Dat lukt het best als wij zelf een diverse, inclusieve organisatie zijn waar wordt samengewerkt vanuit gelijkwaardigheid. Herken jij je in de gevraagde functie-eisen en wil je het gezonde verschil maken? Solliciteer dan bij ons!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving Selectie team beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!