Zelfstandig werkend arbeidsdeskundige die denkt in oplossingen (ZZP) – Heel Nederland

Introductie

Heb je er plezier in om op basis van een gedegen analyse je klant op een heldere, medemenselijke manier te adviseren over passende inzetbaarheid? Kan je prima balanceren tussen dienstbaar zijn aan de klant en tijdgebonden resultaatgerichtheid? Houd je van de uitdaging om de juiste beslissingen te nemen bij complexe afwegingen en te zorgen voor acceptatie bij de betrokkene? Dan ben je de arbeidsdeskundige die Active Health Group zoekt!

Organisatie

‘Gezonde mensen in gezonde organisaties’, dat is waar wij als adviesorganisatie in gezondheid en duurzame inzetbaarheid, tevens arbodienst, dagelijks voor gaan. Samen werken aan een wereld waarin vitale, betrokken medewerkers zich binnen een organisatie kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de (maatschappelijke) doelstellingen van de organisatie op korte en lange termijn. Hiertoe adviseren wij werkgevers, medewerkers, brancheorganisaties en andere belanghebbenden over gezondheid en duurzame inzetbaarheid op organisatie- en individueel niveau. En wij bieden effectieve, praktische interventies en instrumentaria aan binnen de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: organisatiecultuur, beleid en leiderschap; employability en preventie; verzuimbeheersing en schadelastreductie.

Functie

Als arbeidsdeskundige speel je op diverse manieren een cruciale rol bij de activatie, re-integratie en arbeidsparticipatie van medewerkers. Eén van jouw belangrijke taken is het beoordelen van de re-integratiemogelijkheden ten behoeve van het 2 sporenbeleid conform Wet Verbetering Poortwachter. Je geeft werkgever en medewerker in alle branches via concreet, helder en medemenselijk advies, inzicht in arbeidsmogelijkheden en ondersteunt werkgever en medewerker actief bij het pakken van de regie op de re-integratiemogelijkheden. Daarnaast kun je worden ingezet voor werkplekonderzoeken.(zie onder functie-eisen)

Functie-eisen

Active Health Group zoekt een enthousiaste collega op ZZP basis die ons versterkt qua kennis, handelen en mentaliteit. De ideale nieuwe arbeidsdeskundige: • Is integer, klantgericht, denkt in oplossingen en is intrinsiek gemotiveerd om resultaten te boeken. • Is initiatiefrijk, organisatiesensitief, resultaatgericht, flexibel en praktisch in denken en doen. • Heeft er plezier in om zelfstandig te werken binnen teamverband. • Kan mondeling en schriftelijk op positieve wijze gedrag beïnvloeden, houdt bij complexe afwegingen het hoofd koel en heeft een oog voor commerciële kansen. • Beschikt over een afgeronde post-HBO opleiding tot arbeidsdeskundige en staat geregistreerd bij de Stichting Register Arbeidsdeskundige (SRA). • Bij voorkeur gecertificeerd. • Heeft kennis van wet- en regelgeving SV, protocollen en veel voorkomende ziektebeelden en hun wisselwerking op het menselijk functioneren. • Heeft affiniteit met of ervaring met ergonomie (is een pré). • Is in het bezit van een geldig rijbewijs (B).

Aanbod

• Leuke, uitdagende opdrachten waar je als arbeidsdeskundige al jouw kennis en kunde in kwijt kunt. • Samenwerking binnen een team van enthousiaste collega’s, die jouw ideeën en inbreng waarderen. • Een eigentijdse invulling van het werk (op locatie of online), waarbij flexibiliteit en eigen regie kernwaarden zijn . • Deel uitmaken van een landelijk werkende, groeiende middelgrote adviesorganisatie.

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel naar 088 – 28 66 055 (optie 4). Ons Werving- Selectieteam beantwoordt met plezier jouw vragen over deze vacature.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!